“Beleef het gemak van efficiënte salarisverwerking & personeelsinformatie”

Zorgeloos

PayrollCity neemt de gehele salarisadministratie uit handen. Je laat de werkzaamheden volledig door onze professionals uitvoeren.

Functioneel

PayrollCity doet samen met jou de salarisadministratie. Je laat een deel van de werkzaamheden door onze professionals uitvoeren.

Beheer

Je doet zelf de salarisadministratie. Je laat je ondersteunen door onze professionals.Je salarisadministratie altijd zo efficiënt mogelijk

Je kunt ervoor kiezen om de gehele salarisadministratie aan ons uit te besteden. Het is ook mogelijk om je salarisadministratie zélf te doen met efficiënte ondersteuning van onze salarisexperts.


Geen zorgen over je salarisadministratie

Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief. Zo garanderen wij je dat jouw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale en fiscale wet- en regelgeving.


Salarisadministratie in de cloud

Door het efficiënte werken in de cloud heb je altijd en overal toegang tot je administratie. Door de onbeperkte toegang tot je beveiligde omgeving wordt papierwerk overbodig en is het niet nodig om je zorgen te maken over het bewaren van documenten.


ESS app

PayrollCity biedt je verschillende functionaliteiten voor medewerkers on-the-go en in real time met onze gratis mobiele ESS app voor de iPad®, de iPhone® en Android-toestellen.


Direct koppelen

PayrollCity kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere software. Je kunt gebruik maken van de standaard integraties of je eigen software koppelen.


Digitaal dossier

Uiteraard kun je op PayrollCity een online personeelsdossier bijhouden. Ook kun je hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor je medewerkers.


HR signalen

Je ontvangt van ons signalen van de belangrijkste gebeurtenissen zoals einde proeftijden, contracten, verjaardagen, jubilea, verzuim en verlof. 


Management rapportages

Met PayrollCity heb je realtime zicht op je HR- en salarisgegevens, weergegeven in overzichtelijke management rapportages en overzichten. Zo heb je altijd inzicht in je personele gegevens.


Salarisrapportages en aangiftes

Online heb je altijd toegang tot salarisrapportages, zoals bijvoorbeeld de loonstroken, betaalbestanden, loonaangiftes, journaalposten en standenregisters.Tafeldisplay

PayrollCity vindt service belangrijk en blijft continu de dienstverlening ontwikkelen. Als onderdeel hiervan hebben wij een tafeldisplay ontworpen met praktische informatie. De tafeldisplay vouwt u eenvoudig zelf in elkaar en heeft 3 vlakken met informatie.

  • Maandkalender huidige jaar met feestdagenaanduiding
  • 4-wekenkalender huidige jaar met feestdagenaanduiding
  • Supportinformatie in de volgorde click > call > face

White Paper

Het uitbesteden van de loonadministratie: je hoort het steeds vaker. Toch is het fenomeen bij veel werkgevers nog nauwelijks bekend. En als het al wel bekend is, leven er vele vragen over. Want het is nogal wat: de salarisgegevens van je personeel in handen geven van een vreemde.

Toch kan outsourcing (het mooie Engelse woord voor uitbesteding) van de loonadministratie een werkgever veel gedoe uit handen nemen. Het voorkomt immers dat je als werkgever zelf op de hoogte moet blijven van alle wijzigingen van wet- en regelgeving op het terrein van salaris en HR.


Nieuwsbrief

Elk kwartaal maken wij een nieuwsbrief om onze klanten te informeren over interessante en actuele onderwerpen op het gebied van arbeidsrecht en loonheffingen. Daarnaast geven wij ook tips en uitleg over de mogelijkheden van onze efficiënte salarissoftware.

Wil jij ook onze nieuwsbrief 4 x per jaar ontvangen met informatie over de continue wisselende wet- & regelgeving en nieuwe features van onze applicatie? Klik op onderstaande button!

Een greep uit onze relaties…