Over ons

Over PayrollCity

Geen tijd voor salarisadministratie? PayrollCity helpt! Gespecialiseerd in salarisadministratie voor kleine en middelgrote bedrijven. Efficiënte inrichting, advies over regelgeving en persoonlijk contact.

PayrollCity zorgt dat jij je als werkgever bezig kunt houden met je core business, in de zekerheid dat je aan alle (fiscale) regels voldoet en je medewerkers op tijd het juiste salaris krijgen. Wij kunnen de hele salarisadministratie voor je inrichten en uitvoeren of je ondersteunen bij je eigen administratie. We houden je op de hoogte van de nieuwste regelgeving en denken met je mee. De lijnen zijn kort: we reageren snel op vragen en geven duidelijkheid over wat er kan en niet kan.

Sinds 2008

PayrollCity is in 2008 opgericht door Marcel van Gaalen. Na ruim 12 jaar ervaring in salarisadministratie en personeelsplanning wilde hij zijn expertise inzetten voor ondernemers die liever met andere dingen bezig zijn dan salarisadministratie. Inmiddels is hij sinds 2016 Nmbrs certified professional en ondersteunt hij kleine en middelgrote bedrijven uit binnen- en buitenland met één van de meest geavanceerde salarisapplicaties in Nederland. De afgelopen jaren is PayrollCity uitgebreid met verschillende medewerkers op het gebied van salarisadministratie en systeembeheer. Het gedreven team staat klaar om alle vragen van klanten snel op te pakken.

De naam PayrollCity staat voor alle dienstverlening rondom de salarisstrook, de payroll. We nemen niet het juridisch werkgeverschap over. We adviseren graag ondernemers hoe zij hun eigen salarisadministratie en loongebouw op een goede manier kunnen inrichten.

Duidelijke communicatie

Vanuit PayrollCity doen we de cijfermatige werkzaamheden rondom salarissen en staan we klaar met advies en extra toelichting. Zo zijn er verschillende handige brochures met antwoorden op veelgestelde vragen voor werknemers en werkgevers. Daarnaast is er altijd ruimte voor persoonlijk contact. Bijvoorbeeld bij vragen rondom pensioen- of cao-regelingen of als je graag een keer samen door een programma of aanvraag heenloopt. We kunnen ook ondersteuning bieden bij jou op locatie: onder meer bij het inrichten en koppelen van nieuwe systemen, bij het oplossen van problemen of bij capaciteitsproblemen. Als nieuwe klant volg je een duidelijk stappenplan waarmee we jouw organisatie goed leren kennen en samen de salarisadministratie op maat inrichten.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking bij een kop koffie of thee!

Meer weten? Bekijk de blogs van Marcel van Gaalen op LinkedIn.